Echipamente profesionale Premium pentru Horeca. Oferte personalizate, consiliere și realizare fluxuri tehnologice pentru domeniul Horeca

Sfatul specialistului Horeca

GENERATORUL DE OXIGEN ACTIV IN HORECA

GENERATORUL DE OXIGEN ACTIV IN HORECA Generatorul de oxigen activ este utilizat pe scara larga in industria alimentara, unde in locurile de depozitare a alimentelor, este necesara o dezinfectare buna si precisa a incaperilor. Generatorul de oxigen activ a fost conceput pentru a fi integrat la bordul camerelor frigorif (...)

Principiul DNSH- Al doilea obiectiv de mediu, ADAPTAREA LA SCHIMBARILE CLIMATICE

Principiul DNSH- Al doilea obiectiv de mediu, ADAPTAREA LA SCHIMBARILE CLIMATICE Se considera ca o activitate prejudiciaza in mod semnificativ adaptarea la schimbarile climatice in situatia in care respectiva activitate conduce catre cresterea efectului negativ al climatului actual si al climatului preconizat in viitor a (...)

Principiul DNSH- Primul obiectiv de mediu, ATENUAREA SCHIMBARILOR CLIMATICE

Principiul DNSH- Primul obiectiv de mediu, ATENUAREA SCHIMBARILOR CLIMATICE  Se considera ca o activitate prejudiciaza in mod semnificativ atenuarea schimbarilor climatice in situatia in care, respectiva activitate produce emisii semnificative de gaze cu efect de sera (GES). Pentru a respecta bazele acestui princ (...)

Aplicarea Principiului DNSH in HORECA

Stiati ca, pentru a atrage fonduri europene, companiile interesate trebuie sa respecte principiul DNSH - Do No Significant Harm (“A nu prejudicia in mod semnificativ”), noua obligatie la nivel european? Taxonomia UE este un sistem de clasificare care stabileste o lista de activitati economice durabi (...)

Articol 7 - BLAST CHILLER

O bucatarie profesionala echipata corect, cu ajutorul tehnologiilor inovative ale echipamentelor ce se folosesc in prezent, permite realizarea si pastrarea impecabila a calitatii preparatelor. Destinat sa evite alterarea alimentelor si sa previna aparitia bacteriilor, blast chiller-ul respecta normele de igiena inte (...)

Articol 6 - MASINI DE GATIT PROFESIONALE LOTUS

Datorita atentiei constante pe care bucatarii profesionisti il ofera gatitului, descoperirii/dezvoltarii de noi tehnici  si modalitati de gatit, a fine diningului, bucatariile trebuie echipate cu utilaje profesionale de inalta calitate. Indispensabila in orice bucatarie de top, masina de gatit profesionala& (...)

Articol 5 - CUPTORUL GASTRONOMIC – SOLUTIA ORICAREI BUCATARII PROFESIONALE

Intr-o lume tot mai  agitata, grabita si haotica, am inceput sa fim din ce in ce mai atenti la alimentatie, pentru ca hrana ne da energie si ne ajuta sa functionam la capacitate maxima. Tocmai din acest motiv, este important sa mentinem echilibrul in ceea ce privește alimentatia de zi cu zi, sa mancam preparate aro (...)

Articol 4 - DESCOPERA EXPERIENTA PERFECTA, CARE NU LASA URME

Ideea de a fi o societate orientata in totalitate spre client este un factor cheie in succesul ECHIPAMENTEDISCOUNT, inca de la inceputul activitatii sale. Echipa noastra va ofera cu incredere si profesionalism echipamente performante pentru HoReCa si industria alimentara, la preturi accesibile! Pe site-ul www.echipamente (...)

Articol 3 - ASISTENTUL IDEAL IN BUCATARIILE PROFESIONALE

Cu totii stim ca industria HoReCa se confrunta cu o lipsa majora de personal. Unul dintre liderii europeni in productia de echipamente din sectorul HoReCa, SAMMIC, a scos pe piata produse multifunctionale, atat pentru a acoperi acest deficit, cat si pentru a usura munca angajatilor si a minimiza timpul de preparare a retete (...)