Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount!
LINIE CREPES ISLAND
Clatite Frantuzesti Delicioase !
Rapid si usor, cu o marja mare de profit, acest concept
reprezinta calea perfecta pentru a incepe cu succes o
afacere cu gustari.
+
Ideale pentru take-away si foarte populare;
+
Economic: produsul finit nu necesita ambalare;
+
Retete multiple datorita varietatilor mari
+
Afacerea poate fi mobila sau fixa;
de topping-uri;
+
Rapid: se pot utiliza premixuri;
+
Costuri mici de preparare si profit mare;
+
Investitie mica in aparatura;
+
Timp scurt de preparare;
+
Personal redus.
603 € - Crepiera simpla
268 € - Ustensila de curatat crepiera
713 € - Bain marie sosuri
267 € - Set intinzator si intorcator clatite
492 € - Masina incalzit topping, 3 sticle
Total 2343 € (fara TVA)
Clatite pufoase cu capsuni
Ingrediente:
• 3 oua;
• 300 g de faina;
• 300 ml de lapte;
• 500 g capsuni;
• 250-300 ml de apa minerala;
• 3 linguri de unt topit (optional);
• 1 praf de sare;
• optional: 1-3 (maximum) linguri zahar
sau dupa gust;
• arome: 1 lingurita extract de vanilie
sau un plic de zahar vanilat si, daca iti
place, putina coaja de lamaie rasa.
Aromele se adauga doar daca vrei sa
faci clatite dulci;
• apa minerala sau laptele se pot
inlocui si cu apa simpla, insa clatitele nu vor iesi la fel de pufoase.
Retete clatite
Clatite cu banane si ciocolata
Ingrediente:
• 3 oua;
• 300 g de faina;
• 300 ml de lapte;
• 300 g banane;
• 250-300 ml de apa minerala;
• 3 linguri de unt topit (optional);
• 1 praf de sare;
• 400 g ciocolata;
• optional: 1-3 (maximum) linguri zahar
• arome: 1 lingurita extract de vanilie
sau un plic de zahar vanilat si, daca iti
place, putina coaja de lamaie rasa.
Aromele se adauga doar daca vrei sa
faci clatite dulci;
• apa minerala sau laptele se pot
inlocui si cu apa simpla, insa clatitele nu vor iesi la fel de pufoase.
Mod de preparare
Intr-un vas se sparg ouale si se adauga zaharul si praful de sare.
Se amesteca bine, pana se obtine o masa omogena.
Treptat se adauga faina si se amesteca continuu pana se obtine un aluat cu o consitenta groasa.
Dupa ce s-a adaugat toata faina, se incorporeaza treptat laptele ( este important sa se amestece continuu,
pentru a se evita formarea cocoloaselor ).
La final se poate adauga untul topit si in functie de preferinte ( clatite mai groase sau mai subtiri ) se mai poate adauga apa.
Aluatul trebuie sa fie, matasos si lichid pentru a pregati cele mai gustoase retete.