Cuptor gastronomic convectie/injectie abur, 7 tavi, gaz, F2-611 iG (injection), 638-203, FINES
Capacitate: 7 tavi GN 1/1
Distanta intre tavi: 65 mm
Productivitate: 51-150 portii
Consum gaz: 1.3 m3/ora
Putere gaz: 13 Kw
Temperatura de lucru: maxim 300 oC
Racord apa intrare-iesire: G3/4 / 50 mm
Racord gaz: G3/4
Control touch screen 8" LCD
Operare manuala sau programabila
1000 de programe / 20 pasi de coacere
Sistem avansat de generare a aburului
Injectie aburi - incalzire apa in 2 etape si schimbator de caldura integrat
Boiler aburi cu, control electronic
Spalare automata
Ventilator cu 7 viteze dotat cu frana electrica, reversibil
Oprire rapida a motorului cand usa este deschisa
Sonda temperatura 6 puncte
Clapeta evacuare abur cu deschidere motorizata
Usa cu geam triplu
Sistem patentat de dezumidificare
Control al umiditatii ( functie utila pentru produsele de brutarie/patiserie )
Preincalzire si racire automata
Dus de mana
AHC- control automat al umiditatii
SDS- Sistem de diagnosticare
BCS- Sistem de control boiler
WSS- Sistem de economisire apa
HACCP- Stocheaza punctele critice din timpul gatirii
USB- Conexiune PC
LAN- Conexiune Internet
Functii standard PRO-COOK:
Convectie: 30 - 300 oC
Combi: 30 - 300 oC
Aburire: 30 - 130 oC
Aburire Bio: 30 - 98 oC
Gatire peste noapte
Regenerare
Sistem de gatit in regim Banchet
Delta T
Cook&Hold ( pastreaza mancarea la temperatura de servire pana este scoasa din cuptor )
Golden touch ( ajuta la formarea unei cruste brun aurie )
Sous-vide
Drying- maturare
Sterilizare
Deshidratare
Afumare ( nu este inclus in pret )