Refrigerare True - Refrigerare Premium - Garanție 5 ani - Echipamente refrigerare cu clasa energetica A

REFRIGERARE TRUE

 

 

Pasiune pentru Refrigerare

Povestea True a inceput  intr-o seara, in anul 1945, cand Robert (Bob) J. Trulaske, intors din Al Doilea Razboi Mondial, aflandu-se intr-un bar, a avut ideea de a folosi sistemul de refrigerare alimentat cu energie electrica, in scop comercial. Cu ajutorul unor membri din familie, a produs primele unitati de refrigerare comerciale, chiar in curtea din spatele casei. Astazi, pasiunea si dorinta de inovare au fost preluate de catre fiul sau Bob, actualul CEO al True.

De la aceste inceputuri umile, am parcurs un drum lung. True furnizeaza acum echipamente de refrigerare lanturilor consacrate si emergente de pe tot globul.

Cu birouri si fabrici in Marea Britanie, Germania, Australia si America de Sud, echipamentele True pot fi gasite in activitatile serviciilor de alimentatie publica din intreaga lume.

Ne axam sa oferim prospetime produselor, cu ajutorul echipamentelor True, fie ca vorbim de segmentul profesional ( to go, restaurante, catering, etc.) sau cel casnic.
 
Pasiunea noastra este cea care face ca True Refrigeration sa fie lider in industrie astazi ... si maine!

              

 

De ce True?

SUSTENABILITATE

Initiativa noastra privind agentul frigorific natural se aliniaza perfect cu operatorii concentrati pe practici responsabile de mediu. Echipamentele True „HC” asigura o recuperare a temperaturii mai rapida si reduc semnificativ consumul de energie electrica.

SUPORT

Toate echipamentele True sunt acoperite, standard, de o garantie de 5 ani pentru piese si manopera, unica in industrie. Oferim servicii de prima calitate si asistenta post-vanzare clientilor nostri la nivel local, pentru o liniste sufleteasca garantata.

TEMPERATURA

Suntem lideri mondiali in refrigerare comerciala, statut bazat pe o reputatie conform careia fiecare echipament True trebuie sa poata mentine temperaturi de depozitare constante, precise si sigure, chiar si in cele mai solicitante medii de lucru.

EFICIENTA ENERGETICA

Astazi, fiecare operator serios are obiective legate de sustenabilitate, inclusiv programe de management al energiei pentru a reduce risipa. Alegand cele mai noi si mai eficiente echipamente disponibile, consumul de energie poate fi redus considerabil.