Consultanta flux tehnologic. Echipamente profesionale Horeca/utilaje profesionale Horeca-baruri, restaurante, unități catering, fast food-uri, pizzerii, patiserii, cofetarii, brutarii, spitale, spălătorii-curatatorii

Aveti nevoie de consultanta flux tehnologic?

Siguranta si increderea sunt principalele valori care ghideaza traseul serviciilor noastre de consultanta pentru clientii si partenerii nostri. Va invitam sa va transformati afacerea intr-o solutie inteligenta si sa optati pentru echipamente horeca profesionale de top. Echipati-va spatiile de lucru cu utilaje si dispozitive special create pentru profesionisti, care va vor usura munca si o vor eficientiza. Va oferim echipamente si solutii inteligente pentru bucatarii, spalatorii, curatatorii, restaurante, fast-food, catering dar si pentru industria alimentara.
 
Pentru a solicita o oferta, va rugam sa va AUTENTIFICATI FIRMA apasand butonul INTRA IN CONT FIRMA sau sa va INTREGISTRATI FIRMA ca utilizator, in cazul in care nu aveti un cont creat, si sa completati formularul de mai jos.
In termen de maxim 24 de ore de la inregistrarea cererii dumneavoastra veti fi contactat de un consultant al firmei noastre.
 
Consultati TERMENI SI CONDITII pentru informatii suplimentare privind sectiunea CONSULTANTA FLUX TEHNOLOGIC.
 
 
Security Code
Imagine noua
* Campuri obligatorii

Deoarece a intrat in vigoare GDPR va rugam sa luati la cunostinta Anexa/Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR precum si sectiunea Termeni si conditii.

Va facem cunscut faptul ca NU PRELUCRAM datele personale ale clientilor ( datele personale introduse pentru creare cont/formulare ) decat in scopul furnizarii serviciilor, echipamentelor oferite de catre SC LOGIC CONSULT SRL.