Echipamente profesionale Premium pentru Horeca. Oferte personalizate, consiliere și realizare fluxuri tehnologice pentru domeniul Horeca

Aveti nevoie de service echipamente?

Protejarea si mentinerea performantelor necesare desfasurarii afacerii dumneavoastra sunt principala noastra prioritate. De aceea va oferim solutii de mentenanta si service pentru echipamentele HORECA si pentru echipamentele din industria alimentara.
 
Dorim sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii si de aceea va invitam sa optati pentru servicii profesionale de mentenanta si service ale echipamentelor HORECA si ale celor din industria alimentara. Specialistii nostri sunt intotdeauna pregatiti sa va ofere cele mai bune solutii pentru mentinerea fluiditatii afacerii dumneavoastra la cele mai bune costuri.
 
Pentru a solicita o oferta, va rugam sa va AUTENTIFICATI FIRMA apasand butonul INTRA IN CONT FIRMA sau sa va INTREGISTRATI FIRMA ca utilizator, in cazul in care nu aveti un cont creat, si sa completati formularul de mai jos.
In termen de maxim 24 de ore de la inregistrarea cererii dumneavoastra veti fi contactat de un consultant al firmei noastre.
 
Consultati TERMENI SI CONDITII pentru informatii suplimentare privind sectiunea SERVICE ECHIPAMENTE.
 
Security Code
Imagine noua
* Campuri obligatorii

Deoarece a intrat in vigoare GDPR va rugam sa luati la cunostinta Anexa/Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR precum si sectiunea Termeni si conditii.

Va facem cunscut faptul ca NU PRELUCRAM datele personale ale clientilor ( datele personale introduse pentru creare cont/formulare ) decat in scopul furnizarii serviciilor, echipamentelor oferite de catre SC LOGIC CONSULT SRL.