Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount!

aveti-nevoie-de-consultanta-flux-tehnologic bloc-termic-bucatarie fast-food
Cuptor pe carbuni 400 KOPA

Sfatul specialistului Horeca

Articol 4 - DESCOPERA EXPERIENTA PERFECTA, CARE NU LASA URME

Ideea de a fi o societate orientata in totalitate spre client este un factor cheie in succesul ECHIPAMENTEDISCOUNT, inca de la inceputul activitatii sale. Echipa noastra va ofera cu incredere si profesionalism echipamente performante pentru HoReCa si industria alimentara, la preturi accesibile! Pe site-ul www.echipamente (...)

Articol 3 - ASISTENTUL IDEAL IN BUCATARIILE PROFESIONALE

Cu totii stim ca industria HoReCa se confrunta cu o lipsa majora de personal. Unul dintre liderii europeni in productia de echipamente din sectorul HoReCa, SAMMIC, a scos pe piata produse multifunctionale, atat pentru a acoperi acest deficit, cat si pentru a usura munca angajatilor si a minimiza timpul de preparare a retete (...)

Articol 2 - DEDURIZATOARE

Aveti expresor, masina de gheata, masina de spalat sau alte echipamente care folosesc pe alimentarea cu apa un dedurizator manual? Stiti ca acest dedurizator trebuie regenerat periodic? Stiti ca daca dedurizatorul nu este regenerat periodic devine un "generator" de calcar? Va prezentam cum se poate face aceasta (...)

Articol 1 - MASINA DE SPALAT VESELA

Masina de spalat vesela este o necesitate in sectorul Horeca, indiferent de marimea locatiei. Ar trebui sa fie primul echipament profesional ales in echiparea bucatariei. Fata de spalarea manuala a veselei, utilizarea unei masini profesionale de spalat vesela are urmatoarele avantaje: -timpul de spalare este mult mai mic 1 (...)