Echipamente profesionale Premium pentru Horeca. Oferte personalizate, consiliere și realizare fluxuri tehnologice pentru domeniul Horeca

Articol 6 - MASINI DE GATIT PROFESIONALE LOTUS

Datorita atentiei constante pe care bucatarii profesionisti il ofera gatitului, descoperirii/dezvoltarii de noi tehnici  si modalitati de gatit, a fine diningului, bucatariile trebuie echipate cu utilaje profesionale de inalta calitate.

Indispensabila in orice bucatarie de top, masina de gatit profesionala este solutia ideala pentru realizarea preparatelor gatite perfect in conditii de eficienta maxima.

Gama noastra de masini de gatit raspunde tuturor necesitatilor, indiferent de spatiu si fluxul mare de lucru cum ar fi de restaurante, cantine, servicii de catering sau autoservire.

                                                                     

 

 

Va punem la dispozitie masini de gatit pe gaz si electrice cu ochiuri/arzatoare sau plite multiple, cu arzatoare tip “wok”, masini de gatit cu inductie si masini de gatit cu plite vitroceramice. De asemenea, in functie de spatiul de care dispuneti, puteti alege intre masinile de gatit de banc, cele prevazute cu suport  ​inchis/deschis sau cuptor.

 

 

 

 

 

Masinile de gatit sunt realizate din otel inoxidabil CrNI 18/10 AISI 304, cu finisaje Scotch-Brite Satin si colturi rotunjite, insertii cromate , iar butoanele rezistente la apa IPX5 ofera posibilitatea de a regla temperatura in mod independent a arzatoarelor cu flacara modulatoare. Masinile de gatit cu cuva au integrate urmatoarele sisteme de protectie: valva cu termocupla de siguranta, robinet alimentare cu apa si valva supraplin.

 

 

 

 

Magazinul nostru online, www.echipamentediscount.ro, iti ofera o gama diversa de masini de gatit profesionale care satisfac cele mai inalte cerinte.

« Inapoi