Echipamente profesionale Premium pentru Horeca. Oferte personalizate, consiliere și realizare fluxuri tehnologice pentru domeniul Horeca

Articol 7 - BLAST CHILLER

O bucatarie profesionala echipata corect, cu ajutorul tehnologiilor inovative ale echipamentelor ce se folosesc in prezent, permite realizarea si pastrarea impecabila a calitatii preparatelor.

Destinat sa evite alterarea alimentelor si sa previna aparitia bacteriilor, blast chiller-ul respecta normele de igiena internationale pentru siguranta alimentara si prelungeste termenul de valabilitate al  preparatelor cu pana la 70%.

Ceea ce il face extrem de util, este faptul ca asigura  conservarea unei cantitati mari de alimente, avand o capacitate medie de pana la 16 tavi, 600x400 mm, modelul pentru patiserie sau GN 1/1 pentru modelul gastronomic. Recipientele cu mancare gatita (calda) sunt introduse in blast chiller unde, temperatura lor este scazuta rapid de la +70 ° C la +3 ° C în 90 de minute sau de la +65 ° C la -18 ° C în 270 minute (standard NF).

Blast chiler-ul este fabricat conform standardelor (CE) in vigoare, dintr-o structura monobloc din otel inoxidabil: interior (AISI 304) si exterior (AISI 304-441), prevazut cu colturi rotunjite si unghiuri fara rugozitate, cu orificiul de scurgere usor de curatat, ideal pentru orice unitate care are un spațiu limitat.

Menit sa se plieze exclusiv pe nevoile unei bucatarii profesionale, blast chiller-ul este echipat cu un termostat programabil, sonda de temperatura, usa cu etanșare magnetică si sistem de auto-inchidere, sistem de dezghetare automata cu gaz cald, evaporator ventilat tratat impotriva sarii si acizilor alimentari, izolatie poliuretanica injectata cu grosime de 50 mm, ecran touch screen care permite utilizatorului sa personalizeze functiile. Alertele pot fi afisate direct sau descarcate in format .txt pe un stick USB. 

 

 

 

In ultimii ani, tehnica de racire a avansat considerabil, minimizand astfel pierderile prin evaporare in timpul procesului de racire si aparitia cristalelor de gheata care se formeaza de obicei in interiorul alimentelor. Acest tip de echipament permite o supraveghere riguroasa in procesul de gatire, pastrare sau incalzire a alimentelor preparate.

Magazinul nostru online www.echipamentediscount.ro iti pune la dispozitie cele mai bune echipamente profesionale.

« Inapoi