Echipamente pentru horeca şi industria alimentara, cu Discount!

Articol 5 - CUPTORUL GASTRONOMIC – SOLUTIA ORICAREI BUCATARII PROFESIONALE

Intr-o lume tot mai  agitata, grabita si haotica, am inceput sa fim din ce in ce mai atenti la alimentatie, pentru ca hrana ne da energie si ne ajuta sa functionam la capacitate maxima.

Tocmai din acest motiv, este important sa mentinem echilibrul in ceea ce privește alimentatia de zi cu zi, sa mancam preparate aromate, pline de savoare, sa ne bucuram de un aport de vitamine si minerale, sa ii oferim organismului nostru toti nutrientii de care are nevoie si sa tinem cont de cantitatile potrivite, pentru a nu ajunge sa consumam mai mult decat avem nevoie.

Gatitul la cuptor este printre cele mai rapide si sanatoase metode de gatire, implicand prepararea alimentelor la temperaturi diferite.

Cuptoarele gastronomice reduc pierderile de greutate a alimentelor cu pana la 50%, permitand preparatelor sa isi mentina suculenta si savoarea.

ECHIPAMENTEDISCOUNT.RO va pune la dispozitie o gama variata de cuptoare gastronomice,  cuptoare care utilizeaza tehnologii inovative si asigura un mod simplu si intuitiv de a gati, prin controlul touch screen LCD.

Cuptoarele recomandate au sisteme de umidificare automata cu aburi, 99 de programe de gatire in 6 trepte, functii de regenerare, racire si dospire, spalare automata, timer pentru a asigura realizarea celor mai bune mancaruri si alte avantaje tehnologice care usureaza munca bucatarului.

De cele mai multe ori, utilizarea cuptorului gastronomic potrivit la realizarea unui preparat este detaliul care face diferenta intre un produs bun si unul excelent.

« Inapoi