Echipamente profesionale Premium pentru Horeca. Oferte personalizate, consiliere și realizare fluxuri tehnologice pentru domeniul Horeca

Aplicarea Principiului DNSH in HORECA

Stiati ca, pentru a atrage fonduri europene, companiile interesate trebuie sa respecte principiul DNSH - Do No Significant Harm (“A nu prejudicia in mod semnificativ”), noua obligatie la nivel european?

Taxonomia UE este un sistem de clasificare care stabileste o lista de activitati economice durabile din punct de vedere ecologic. Taxonomia joaca un rol important, ajutand UE sa identifice investitiile durabile si sa puna in aplicare acordul ecologic european. Regulamentul UE privind taxonomia descrie un cadru pentru clasificarea activitatilor economice “verzi” sau “durabile” in intreaga UE intr-un mod general.

In conformitate cu Regulamentele Europene in vigoare, tipurile de actiuni si investitii propuse in cadrul Programelor de finantare trebuie evaluate in functie de potentialul lor de a aduce prejudicii semnificative celor sase obiective de mediu:

  1. atenuarea schimbarilor climatice;
  2. adaptarea la schimbarile climatice;
  3. utilizarea sustenabila si protectia resurselor de apa si a celor marine;
  4. tranzitia catre o economie circulara;
  5. prevenirea si controlul poluarii;
  6. protectia si refacerea biodiversitatii si a ecosistemelor.

Accesand www.echipamentediscount.ro veti gasi echipamente profesionale HORECA, care pot ajuta ca activitatea economica sa respecte principiul DNSH si sa sustina demersul dumneavoastra in atragerea de fonduri europene. 

Urmariti-ne!  Vom prezenta saptamanal, detaliat, cate un obiectiv al principiului DNSH!           
                                                          

« Inapoi