Echipamente pentru horeca ┼či industria alimentara, cu Discount!

Contact bloc-termic-bucatarie
Sistem revolutionar cafea SCANOMAT TopBrewer

Articol 1 - MASINA DE SPALAT VESELA

Masina de spalat vesela este o necesitate in sectorul Horeca, indiferent de marimea locatiei. Ar trebui sa fie primul echipament profesional ales in echiparea bucatariei. Fata de spalarea manuala a veselei, utilizarea unei masini profesionale de spalat vesela are urmatoarele avantaje:

-timpul de spalare este mult mai mic 1-3 minute/ cos cu 16 farfurii

-risc minim de spargere sau ciobire a veselei

-posibilitatea de conectare la detergenti profesionali

-cost mult mai mic/ farfurie spalata datorita utilizarii unei cantitati mai mici de apa (apa este reutilizata la un numar mare de vesela), energie electrica si detergenti

-utilizarea aditivilor de clatire asigura detensionarea apei de pe suprafata veselei spalate si scurgerea de pe suprafata

-datorita utilizarii apei curate pentru clatire, la un minim 82 grade C ceea se asigura dezinfectia termica a veselei, se asigura respectarea legislatiei in vigoare.

-timp mult mai mic de uscare, cosul cu vesela spalata cand este scos din masina de spalat, datorita diferentei mari de temperatura (dupa clatire la min 82 grade C fata de temperatura ambientala 20-30 grade C)

In functie de utilizare exista mai multe tipuri de masini de spalat vesela: masina de spalat pahare (pentru pahare de maxim 210 mm), masina de spalat pahare inalte (pentru pahare de maxim 290 mm), masina de spalat vesela cu incarcare frontala (locatii de maxim 120 locuri), masina de spalat vesela cu capota (locatii de maxim 350 locuri), masini de spalat tip tunel (capacitati peste 350 locuri), masini de spalat oale.

Utilizand masina de spalat vesela sunteti siguri ca vesela este igienizata intotdeauna cand este spalata si economisiti bani la fiecare spalare! 

« Inapoi