Pachet echipamente patiserie FORNI FIORINI compus din:
1. Cuptor rotativ, electric BABY
Caracteristici tehnice:
Capacitate: 6-12 tavi
Dimensiune tavi: 400x600 mm
Distanta intre tavi: 73-146 mm
Alimentare: 400V/3N/50Hz
Dimensiuni: L1100xl1500xH1270-1590 mm
Greutate: 600 kg
Putere: 23.75 Kw
Alimentare: 400V/3N/50Hz
Descriere echipament:
Tip incalzire: electric
Panouri interne si externe din otel inoxidabil
Rezistente de incalzire din otel inox
Eficienta maxima
Consum mic
Durata mare de viata
Coacere uniforma
Hota cu motor din otel inox inclusa
Rack extractabil
Termostat de siguranţă digital
Usa cu geam dublu
Timer pentru coacere cu avertizare sonora
Timer pentru abur
Panou de comanda electromecanic
Cos pentru fum
Rotatia caruciorului este comandata de un motor
prevazut cu limitator de viteza
Poate fi montat pe o masa de lucru, un dospitor din otel inoxidabil sau suport din otel inoxidabil
Sistem de prindere rack cu carlig
Include sistemul de incalzire electric
Se livreaza montat
Nu include rack si suport rack
Nu include dospitor
Poza de la model dotat cu dospitor
Dotat cu:
*rack din otel inoxidabil
* suport rack din otel inoxidabil
*dospitor din otel inoxidabil cu generator de caldura
2. Malaxor aluat panificatie 38 kg cap fix
Caracteristici tehnice:
Capacitate aluat: 38 kg
Capacitate faina: 25 kg
Volum cuva: 40 litri
Putere motor 1 viteza 1500 W
Putere motor 2 viteze 1500/2200 W
Dimensiuni: L820xl480xH770 mm
Greutate: 105 kg
Descriere echipament:
Cuva si spiralul din inox
Elementele care se afla in miscare pe rulmenti
Dispozitiv de siguranta a masinii cand capacul cuvei este ridicat
Carcasa vopsita electrostatic