Echipamente profesionale Premium pentru Horeca. Oferte personalizate, consiliere și realizare fluxuri tehnologice pentru domeniul Horeca

Pachet preparare Sous Vide SAMMIC

In stoc
Garantie : 12 luni

  • Locatie:  Spania
  • Transport inclus

Cod produs:

5226

Producator:

SAMMIC

Tara producator:

SPANIA

Dimensiuni (Lxlxh mm):

484X529X448

Greutate (Kg):

76

Putere (W):

2.75

Tip alimentare:

Electric

Pachet preparare Sous Vide SAMMIC compus din:
1. Masina de ambalat in vid, insertie gaz inert SAMMIC
Masina de ambalat in vid, de banc
Fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate
Camera de vacuum din otel inoxidabil, colturi rotunjite
Potrivita pentru ambalarea produselor alimentare si   
a celor tehnice
Capac din policarbonat rezistent, transparent
25 de programe 
Panou de control digital cu display digital
Pompa vacuum BUSCH
Senzor control vacuum cu afisare
Ajustare vacuum pana la 99% cu optiune 
"Vacuum Plus"
Buton de pauza pentru a tine la marinat produsele
Ambalare in conditii de siguranta a lichidelor
datorita controlului cu senzor
Functia de vacuumare in etape, protejeaza prudusele 
moi sau poroase
Detectarea evaporarii lichidelor ajuta la impachetarea in
conditii de siguranta a lichidelor evitand scurgerile
Sigilare dubla
Bara de sigilare fara fir
Curatare usoara a camerei de lucru
Programul de sigilare pungi, permite programarea unui 
vacuum  mai scazut
Sistem inserare gaz inert           
Decompresie controlata prin impulsuri - 
previne deteriorarea produsului si ruperea pungii
Posibilitatea de a conecta kit exterior de vacuum "VAC-NORM"
Program DRY-OIL - usuca pompa prelungindu-i durata de viata 
Contor ore de functionare
Sistem de protectie impotriva folosirii excesive
Sistem de sigilare pungi metalice
Dotare standar: placa de umplere
Capacitatea pompei de vacuum – 20 mc/h     
Presiune vacuum (max) 2 mbar
Banda lipire - 420 mm           
Dimensiunile camerei (Lxlxh): 430x415x180 mm      
Dimensiuni exterioare (LxlxH): 484x529x448 mm
Alimentare: 230V/1N/50Hz
Putere: 750 W
Greutate: 70 kg
Dotata cu:
* Imprimanta etichete RB
* 300 de pungi cu dimensiuni diferite
* Etichete

2. Sous-vide cooker SAMMIC
Caracteristici tehnice: 
Capacitate: 56 litri
Precizie temperatura stabilizata: 0.01 oC
Temperatura de lucru: 5-95 oC
Temperatura ambientala permisibila: 5 - 40 oC
Timp minim de operare: 1 minut
Durata ciclu de lucru: 1 minut - 99 ore
Dimensiuni suprafata scufundabila: L117xl110xH147 mm
Alimentare: 220 V
Dimensiuni: L124xl140xH360 mm
Greutate: 3,6 kg
Putere: 2000 W
Descriere produs:
Portabil
Afisaj temperatura
Suprafata scufundabila din otel inoxidabil gros
Panou frontal si maner din poliamida armata cu fibra de sticla
Termostat reglabil
Programabil
Protectie lipsa apa
Dotat cu:
* Cuva otel inoxidabil GN 1/1 28 litri
* Capac GN 1/1
* Bile plutitoare 1000 buc
* Distantier perforat pentru baza cuvei

Numărul firmei la care sa te sunăm

* campuri obligatorii

Deoarece a intrat in vigoare GDPR va rugam sa luati la cunostinta Anexa/Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform GDPR precum si sectiunea Termeni si conditii.

Va facem cunscut faptul ca NU PRELUCRAM datele personale ale clientilor ( datele personale introduse pentru creare cont/formulare ) decat in scopul furnizarii serviciilor, echipamentelor oferite de catre SC LOGIC CONSULT SRL.